Klantreacties homeopathie en meer voor mensen

Ik heb de hulp van Martine gevraagd voor een klacht die ik het beste kan omschrijven als  “het blijft maar druk in mij hoofd” als gevolg van een lange periode van zorgen en zorg.

Na een uitgebreide intake heeft zij een homeopathisch middel geadviseerd, en tot mijn verrassing gaf dat al heel snel resultaat: ik had weer ruimte en rust in mijn hoofd.

Kort daarna overleed mijn vader en een paar weken later bemerkte ik burn-out verschijnselen. Opnieuw Martine om hulp gevraagd en deze keer adviseerde zij middelen die, in combinatie met mijn individu en verleden, zacht inwerkten.

De combinatie van de middelen, haar begeleiding en mijn eigen inzet door goed te luisteren naar mijn lichaam  hebben er voor gezorgd dat ik na een aantal weken mijn balans weer had hervonden.

Gedurende het traject hadden we regelmatig contact. Ook toen de behandeling ten einde was, hebben we nog een aantal contactmomenten gehad om even een vinger aan de pols te houden.

Betrokkenheid, duidelijke uitleg, tips en adviezen, een spiegel voorhouden, alles op een prettige manier: ze geeft het aan en kijk zelf wat je ermee doet.

Inmiddels een half jaar verder ben ik ervan overtuigd dat deze manier van behandelen mij enorm heeft geholpen bij mijn herstel. Dankjewel Martine!!

Sandra

Klantreactie YH

Door een val was mijn knieschijf gebroken. Ik heb een periode gips gekregen en reguliere medicatie voor pijnbestrijding. Martine du Floo van Pegasus heeft mij daarnaast homeopathisch advies gegeven. Ze adviseerde drie middelen; een tegen pijn en zwelling en twee middelen om het herstel van het weefsel van pezen, banden en bot sneller te laten herstellen.

Ik had onmiddellijk resultaat. De pijn en zwelling namen snel af. Na de verwijdering van het gips ging ik een fysiotherapeutische traject in.

Gedurende dit traject heb ik nog advies van Martine gekregen met betrekking tot het gebruik van homeopathie en hoe ik middels een passend beweegprogramma mijn knie weer sterker kon krijgen.

De adviezen van Martine hebben samen met het fysiotherapeutisch traject snel resultaat opgeleverd. Ik kan mijn kniegewricht weer volledig buigen en het verdere herstel gaat zeer voorspoedig.

Homeopathie werkt dus ook in acute gevallen.

Klantreactie D.U.

In mijn werk als yogadocent heb ik een aantal weken geleden een blessure opgelopen in mijn knie.
Waar een knieband voor prettige ondersteuning zorgde, heeft Martine advies gegeven welke homeopathische middelen mij zouden kunnen helpen. Het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam werd daardoor geactiveerd. Met de juiste feedback van Martine bleek  al na een week enorm resultaat . Het bewuster omgaan met bepaalde spiergroepen in combinatie met de druppels heeft er in geresulteerd dat ik binnen afzienbare tijd volledig hersteld ben.
Helemaal goed, dank je Martine!

Klantreactie SW

Blij met dit review van Shereen. 

Wat een lieve en fijne vrouw. Erg kundig. Ben via de Hoefslag (paardenblad) met haar in aanraking gekomen, omdat zij ook paarden behandelt met homeopathie en craniosacraal therapie. Martine heeft mij super geholpen, zij prikt door veel dingen heen. En laat je op een andere manier ernaar kijken. Ze blijft super betrokken, echt een aanrader!!

Martine:

Shereen regeerde op een blog waarin ik schreef over over craniosacraal therapie bij paarden. Ze wilde zelf een craniosacraal behandeling met me afspreken maar omdat ik dit zelf niet bij mensen doe adviseerde ik haar een therapeut in haar omgeving te zoeken (Zaandam).

Ik gaf aan haar wel homeopathisch advies te kunnen geven. En dat heeft ze gedaan. Wat mooi dat therapieën elkaar kunnen ondersteunen. 

En ook mooi dat de verbinding dier/mens ook hier een positieve bijdrage heeft kunnen leveren.

Opdracht Homeopaten zonder Grenzen (HzG)

Homeopathische middelen “in beweging”

Leuke opdracht gehad voor de organisatie Homeopaten zonder Grenzen (HzG).

Het is bekend…. Beweging is essentieel voor het welbevinden van het lichaam, maar nog belangrijker is het dat het al eeuwen en zelfs langer een communicatievorm is.

Die communicatievorm is uitermate belangrijk, vooral als niet altijd de taal voldoende is om aan te geven wat bedoeld wordt.

De organisatie HzG  is een stichting die eraan wil bijdragen dat gezondheidszorg binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen komt. Daarom leidt HzG artsen, therapeuten, verpleegkundigen en community health workers op in landen waar de gezondheidszorg schaars is.

In het kader van hun kleinschalige projecten in Brazilië en India komen de opleiders vaak bevolkingsgroepen tegen, die niet altijd de taal spreken van de opleiders.

Om de karakteristieken van de homeopathische middelen te verduidelijken wil HzG de middelen “in beweging” presenteren aan cursisten.

Als initiator van dit project mocht ik samen met Btissamea Amadour (collega choreograaf modern dance en bewegingsspecialist) deze workshop presenteren.

Gedurende deze workshop werden de karakteristieken van een aantal homeopathische middelen omgezet in beweging.

Karakteristieken van homeopathische middelen zijn medebepalend voor de keuze van een juist middel passend bij de aandoening zodat deze bij kan dragen aan herstel.

De opdracht was vóór de Corona periode.

impressie workshop
impressie workshop
impressie workshop

Grondwerk met paarden

Ruth met Varna in een eerste kennismakingsessie grondwerk en paarden “voelen” mooi de interactie van deze combinatie weer te mogen meemaken.

Ruth met Varna

Presentje van hartsvriendinnen

Al jaren wilde ze ‘iets’ met paarden ervaren. Haar vriendinnen gaven haar voor haar verjaardag een moment met Varna.

Presentje van vriendinnen met Varna

Medewerking redactioneel stuk ruiterfit in samenwerking met Adelinde Cornelissen BIT magazine

BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE

Medewerking redactioneel over homeopathie en preventieve massage bij paarden BIT magazine

BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE
BIT MAGAZINE

Lezing hogeschool InHolland Delft

Doelgroep: laatste jaar studenten en docenten dierverzorging

Onderwerp: de inzet van homeopathie bij dieren

Leuke groep en leuke docenten

Lezing Rode kruis afdeling Amersfoort

Over het ontstaan van de homeopathie en de mogelijke inzet bij EHBO.