Klantreacties homeopathie en meer voor mensen

Ik heb de hulp van Martine gevraagd voor een klacht die ik het beste kan omschrijven als  “het blijft maar druk in mij hoofd” als gevolg van een lange periode van zorgen en zorg.

Na een uitgebreide intake heeft zij een homeopathisch middel geadviseerd, en tot mijn verrassing gaf dat al heel snel resultaat: ik had weer ruimte en rust in mijn hoofd.

Kort daarna overleed mijn vader en een paar weken later bemerkte ik burn-out verschijnselen. Opnieuw Martine om hulp gevraagd en deze keer adviseerde zij middelen die, in combinatie met mijn individu en verleden, zacht inwerkten.

De combinatie van de middelen, haar begeleiding en mijn eigen inzet door goed te luisteren naar mijn lichaam  hebben er voor gezorgd dat ik na een aantal weken mijn balans weer had hervonden.

Gedurende het traject hadden we regelmatig contact. Ook toen de behandeling ten einde was, hebben we nog een aantal contactmomenten gehad om even een vinger aan de pols te houden.

Betrokkenheid, duidelijke uitleg, tips en adviezen, een spiegel voorhouden, alles op een prettige manier: ze geeft het aan en kijk zelf wat je ermee doet.

Inmiddels een half jaar verder ben ik ervan overtuigd dat deze manier van behandelen mij enorm heeft geholpen bij mijn herstel. Dankjewel Martine!!

Sandra

Klantreactie YH

Door een val was mijn knieschijf gebroken. Ik heb een periode gips gekregen en reguliere medicatie voor pijnbestrijding. Martine du Floo van Pegasus heeft mij daarnaast homeopathisch advies gegeven. Ze adviseerde drie middelen; een tegen pijn en zwelling en twee middelen om het herstel van het weefsel van pezen, banden en bot sneller te laten herstellen.

Ik had onmiddellijk resultaat. De pijn en zwelling namen snel af. Na de verwijdering van het gips ging ik een fysiotherapeutische traject in.

Gedurende dit traject heb ik nog advies van Martine gekregen met betrekking tot het gebruik van homeopathie en hoe ik middels een passend beweegprogramma mijn knie weer sterker kon krijgen.

De adviezen van Martine hebben samen met het fysiotherapeutisch traject snel resultaat opgeleverd. Ik kan mijn kniegewricht weer volledig buigen en het verdere herstel gaat zeer voorspoedig.

Homeopathie werkt dus ook in acute gevallen.

Klantreactie D.U.

In mijn werk als yogadocent heb ik een aantal weken geleden een blessure opgelopen in mijn knie.
Waar een knieband voor prettige ondersteuning zorgde, heeft Martine advies gegeven welke homeopathische middelen mij zouden kunnen helpen. Het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam werd daardoor geactiveerd. Met de juiste feedback van Martine bleek  al na een week enorm resultaat . Het bewuster omgaan met bepaalde spiergroepen in combinatie met de druppels heeft er in geresulteerd dat ik binnen afzienbare tijd volledig hersteld ben.
Helemaal goed, dank je Martine!