Corona kilo challenge

Corona kilo challenge een uniek project van 2 weken!! Vanaf 1 maart 2021 konden alle Leusdenaren, Stoutenburgers, Achtervelders gratis meedoen aan de corona kilo challenge; een initiatief van verschillende sport en health-ondernemers in deze gemeente om zo veel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Ook de horeca had gedurende deze weken een gezonde hap op hun afhaal menu.

12 april was de laatste dag. Een prima quick-start programma om het belang van bewegen en een gezonde leefstijl te promoten.

Ik bedank al mijn sport – en health collega’s dat ze in deze lastige tijd de veerkracht op konden brengen om aan dit project mee te werken.

We denken aan een vervolg want bewegen is uitermate belangrijk om fit te blijven. Dus ‘blijf bewegen, blijf fit!’. Check http://www.blijf-bewegen-blijf-fit.nl

Martine du Floo. Foto Leontine Verhoeff van foto Verhoeff

Ik vond het fijn een van de initiatiefnemers te zijn van dit project en dat ik de sportcentra kon verbinden.

Vind je het lastig jezelf te motiveren om te gaan bewegen omdat je gewicht het niet toelaat of omdat je na een blessure niet meer durft te bewegen. Laat dan een persoonlijk beweegprogramma samenstellen. Ik wil je daar graag bij helpen.

Ook kan een aanvullend homeopathisch advies en/of tips op het gebied van het inzetten van supplementen je helpen jouw eigen challenge aan te gaan.

Deelname aan de challenge is op eigen risico. Neem contact op met je (huis)arts als je gezondheidsklachten hebt.