Klantbeoordeling: Homeopathie en meer voor mensen

Ik heb martine’s hulp ingeroepen voor een klacht die ik het beste kan omschrijven als “het blijft gewoon druk in mijn hoofd” door een lange periode van zorg en zorg.

Na een uitgebreide inname adviseerde ze een homeopathisch middel, en tot mijn verbazing leverde dat al snel resultaat op: ik had weer ruimte en rust in mijn hoofd.

Kort daarna overleed mijn vader en een paar weken later merkte ik burn-outklachten. Opnieuw vroeg Martine om hulp en deze keer adviseerde ze middelen die, in combinatie met mijn individu en verleden, zacht handelden.

De combinatie van de middelen, haar begeleiding en mijn eigen inzet door goed naar mijn lichaam te luisteren zorgden ervoor dat ik na een paar weken weer in balans was.

Tijdens het proces hadden we regelmatig contact. Ook toen de behandeling voorbij was, hadden we een aantal contactmomenten om de vinger aan de pols te houden.

Betrokkenheid, duidelijke uitleg, tips en adviezen, een spiegel voorhouden, alles op een prettige manier: ze geeft het aan en ziet zelf wat je ermee doet.

Een half jaar later ben ik ervan overtuigd dat deze manier van behandelen mij enorm heeft geholpen in mijn herstel. Bedankt Martine!!

Sandra

Reactie van de klant YH

Een val brak mijn knieschijf. Ik heb een periode van gips en reguliere medicatie voor pijnverlichting gekregen. Martine du Floo van Pegasus gaf me ook homeopathisch advies. Ze adviseerde drie middelen; één voor pijn en zwelling en twee middelen om het herstel van het weefsel van pezen, ligamenten en bot sneller te maken.

Ik had meteen resultaat. De pijn en zwelling verdwenen snel. Na het verwijderen van de pleister ben ik in een fysiotherapeutisch traject gegaan.

Tijdens dit traject kreeg ik van Martine advies over het gebruik van homeopathie en hoe ik mijn knie weer sterker kon krijgen door middel van een passend oefenprogramma.

Het advies van Martine heeft, samen met het fysiotherapietraject, snel resultaat opgeleverd. Ik kan mijn kniegewricht weer volledig buigen en het verdere herstel gaat heel goed.

Homeopathie werkt dus ook in acute gevallen.

Reactie van de klant D.U.

In mijn werk als yogadocent heb ik een paar weken geleden een blessure in mijn knie opgelopen.
Waar een knieband prettige ondersteuning bood, gaf Martine advies over welke homeopathische middelen mij zouden kunnen helpen. Het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam werd hierdoor geactiveerd. Met de juiste feedback van Martine bleek het al na een week een enorm resultaat. De bewustere omgang met bepaalde spiergroepen in combinatie met de druppels heeft ervoor gezorgd dat ik binnen afzienbare tijd volledig hersteld ben.
Oké, bedankt Martine!

Reactie van de klant SW

Blij met dit review van Shereen. 

Wat een lieve en fijne vrouw. Erg kundig. Ben via de Hoefslag (paardenblad) met haar in aanraking gekomen, omdat zij ook paarden behandelt met homeopathie en craniosacraal therapie. Martine heeft mij super geholpen, zij prikt door veel dingen heen. En laat je op een andere manier ernaar kijken. Ze blijft super betrokken, echt een aanrader!!

Martine:

Shereen regeerde op een blog waarin ik schreef over over craniosacraal therapie bij paarden. Ze wilde zelf een craniosacraal behandeling met me afspreken maar omdat ik dit zelf niet bij mensen doe adviseerde ik haar een therapeut in haar omgeving te zoeken (Zaandam).

Ik gaf aan haar wel homeopathisch advies te kunnen geven. En dat heeft ze gedaan. Wat mooi dat therapieën elkaar kunnen ondersteunen. 

En ook mooi dat de verbinding dier/mens ook hier een positieve bijdrage heeft kunnen leveren.